Опис:

Склад: м’ясна сировина – 95% (яловичина знежилована першого сорту, яловичина знежилована вищого сорту, жир-сирець яловичий), вода питна, сіль кухонна, перець чорний мелений, декстроза, чебрець.

Термін зберігання (діб): за температури 18 ºC не більше 90 д.

Термін зберігання після дефростації: за температури від 0 ºС до +6 ºC не більше 2 діб в межах терміну

Властивості:

Енергетична цінність на 100 g(г) продукту: 956,4 kJ(кДж) / 228,6 kcal(ккал)
Поживна цінність на 100 g(г) продукту:
Жири 19,0 g(г)
            з них насичені жирні кислоти 8,5 g(г)
Вуглеводи 0,3 g(г)
            з них цукри 0,1 g(г)
Білки 17,8 g(г)
Сіль 1,0 g(г)