Власне виробництво

Детальніше

Власне виробництво:

  • Тульчинський м’ясокомбінат — одне з перших українських підприємств з перероблення м’яса. Сьогодні виробництво обладнане за останнім словом техніки та працює згідно сучасних технологій.
  • 8000 тонн м’ясних виробів на рік — так можна описати потужність підприємства. Це допомагає м’ясокомбінату щорічно випускати більш ніж 300 найменувань високоякісної продукції.
  • Ми пишаємося якістю продуктів Тульчинського м’ясокомбінату, що підтверджена золотими, срібними та бронзовими медалями престижних конкурсів, а також — сертифікатами ISO 9001-2000, HACCP, HALAL

Бренд:

ТЕХНОЛОГІЇ:

Задля найкращого результату на виробництві впроваджено жорсткий контроль якості на кожному етапі процесу – від вибору сировини до пакування готового продукту.

Весь рух продукції суворо контролюється досвідченими фахівцями за допомогою спеціального обладнання. Аби переконатися в тому, що на полиці магазинів потрапляють виключно свіжі м’ясні вироби найвищої якості, ми регулярно проводимо дегустації та перевірки на відповідність стандартам.

Родзинкою виробництва є унікальна гриль-технологія, що дозволяє створювати сосиски для хот-догів, які здатні витримати температуру приготування на  грилі, залишаючись смачними та соковитими.

Використання тільки свіжого охолодженого м’яса, найкраще обладнання від виробників зі світовим ім’ям, багатий досвід майстрів, ароматні спеції та знайомі кожному з нас з дитинства традиційні рецепти — все це принесло нашій продукції визнання експертів галузі та заслужену любов покупців по всій Україні.